donderdag 4 april 2019

Reis door 9 landen

Na de verkoop van onze boerderij hebben wij ons georiënteerd op de aanschaf van van een camper om daar mee onze geplande rondreis door Europa te gaan maken.

In april zijn we vetrokken. Via de Belgische en Franse kust naar Spanje. Onze eerste grote stop was de Extramadura in Spanje. Daarna naar de Côta Doñana. Toen naar het steppengebied in de kust in Midden Portugal. 

Daarna zijn we doorgestoken naar de Ebro delta aan de Middellandse zee.

Via Frankrijk en Luxemburg zijn we naar oosten van Duitsland gegaan. Daar troffen we andere leden van de VWG de Spotvogel waar we een aantal dagen samen veel vogels hebben gezien.

Vanuit de Elbe zijn we naar Oostenrijk afgezakt. Daar woont mijn jongste zus en hadden we een privé campingplek in haar voortuin. 

Via Zuid-Duitsland en Noordoost Frankrijk zijn we naar de Ardennen in België afgereisd. 

We wilden vandaar naar huis maar we vernamen dat onze dochter in Zwolle wel wat hulp kon gebruiken. Dus volgende stop werd Zwolle. Dat was tevens de laatste. Medio juni waren we terig in Heeze.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zeeland

Een dagje vogelen in Zeeland is altijd weer leuk met soms een verrassing. Deze Steenloper deed zijn naam eer aan. Er liepen er 5 op het asfa...